Η Φιλοσοφία μας

Η Ganoderma Cosmetics έρχεται να σας συστήσει τα φυτικά καλλυντικά ελληνικής προέλευσης που έχουν ως βάση τους το Γανόδερμα, γνωστό και ως το «ανατολίτικο μαργαριτάρι». Η φιλοσοφία της εταιρίας μας, βασίζεται στα μυστικά της Μικρασιάτισσάς γιαγιάς Ελένης σε συνδυασμό με την εμπειρία και την κατάρτιση μας στο χώρο των καλλυντικών και, στοχεύει στην καινοτομία του τομέα των δερμοκαλλυντικών.
Η γιαγιά Ελένη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Βουρλά της Μικράς Ασίας. Η Σμύρνη, την εποχή εκείνη, ευημερούσε και έτσι οι γυναίκες πρόσεχαν ιδιαίτερα την εξωτερική τους εμφάνιση, φροντίζοντας να έχουν μια λαμπερή και υγιής επιδερμίδα. Αυτό ώθησε στην παρασκευή κρεμών με βιολογικά και φυτικά προϊόντα. Τα αποτελέσματα… Ήταν θεαματικά!
Η καταστροφή της Σμύρνης το 1922, έφερε μεγάλο κύμα προσφύγων στην Ελλάδα κι έτσι η γιαγιά Ελένη, ήρθε στον Άγιο Δημήτριο, Αττικής, όπου έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της. Η ενασχόληση με τον καλλωπισμό δεν σταμάτησε ποτέ και έτσι τα μυστικά της μεταφέρθηκαν στις επόμενες γενιές. Σήμερα, μελετώντας τις συνταγές αυτές παρατηρήσαμε τις ευεργετικές ιδιότητες του Γανοδέρματος.
Το γανόδερμα ή ganoderma lucidum, αποτελεί έναν μύκητα της οικογένειας των γανοδερμοειδών της ευρύτερης συνομοταξίας των βασιδιομύκητων. Η ρίζα της λέξης είναι ελληνική, γάνος που σημαίνει λαμπερός/γυαλισμένος και δέρμα. Από πολλούς χαρακτηρίζεται ως το μανιτάρι της αθανασίας χάρη στις ποικίλες θεραπευτικές του ιδιότητες. Η αναζωογόνηση του δέρματος είναι μια από αυτές.
Χρησιμοποιώντας την εμπειρία του παρελθόντος και την εξέλιξή του παρόντος, στοχεύουμε στα καλλυντικά του μέλλοντος, με κοινωνική υπευθυνότητα, μοιραζόμαστε μαζί σας τα μυστικά μας, σεβόμενοι την παράδοση του προηγούμενου αιώνα με στόχο την αλλαγή του καταναλωτή απέναντι στα δερμοκαλλυντικά. Η σειρά Ganoderma Cosmetics πλούσια σε εκχυλίσματα Γανοδέρματος, εμπλουτισμένη με 100% φυτικά έλαια υπόσχεται την αναζωογόνηση της επιδερμίδας, την αποκατάσταση της ελαστικότητας και την βελτίωση της υφής της. Άλλωστε η φύση γνωρίζει τις απαντήσεις!
Πρωταρχικός μας στόχος, η ικανοποίηση σου για να είναι η γιαγιά μας περήφανη!
 
Με εκτίμηση,
Παπαδάκης Κωνσταντίνος